ספיישל שבועי

חודש של חגיגות קולינריות במסעדות כרמים

לכבוד חגיגות 23 השנים למסעדת כרמים, נארח שפים מהטובים בארץ לסדרת ארוחות ספיישל.
בתאריכים 17-18/06/2025 – יגיע למסעדת כרמים באר שבע השף טום אביב מטברנה דל מאר, שבשוק הכרמל בתל אביב ליומיים של אוכל, ירקות ודגים מהשוק.

תפריט השף המתארח יוגש לצד מנות של השף שלנו סהר רפאל.

התפריט הרגיל לא יוגש באותם יומיים.

מהרו להזמין מקום

מה בתפריט:

לחם ודגים הפועל ב״ש – חלה על הפלנצ׳ה, איולי שאטה, עגבניות של סלט ישראלי, זעתר טרי, ליים, שאלוטס ורכז רימונים.

כרוב אסאדו – רבע כרוב שנח 12 שעות בערק, הל, זרעי שומר, חמאה מזוקקת, דבש טהור ושמן זית של כרמים. קרם פרש, רסק של שבת וחריף לעדיני נפש.

פולנטה פרסקה קוקו ובניו – קרם תירס לבן וצהוב, כרישה בג׳ק דניאלס, ראגו פטריות הזיה וגרידת כמהין של האלפיון.

בוקטיני צרפוקאי – ציר בויאבז, בשר לוקוס, סבלה חלה של שבת וזרעי כוסברה.

דג בפאפיוט – דג שלם ביין רוזה, ורמוט לבן, שומר, עגבניות שרופות, זיתי קלמטה, זרעי כוסברה וכוכבי אניס, תפוחי אדמה מדורה ואיולי.

טום אביב